ammejjo

Amanda 21år. Diplomerad Nagelterapeut

Promenad i vårsolen

Kategori: Allmänt

Tog en promenad i solen med lill-Simpe och sambon idag. Självklart tog jag med mig kameran och försökte få några bra bilder. Lyckades inte sådär jättebra... bättre lycka nästa gång...
 


 

.

Kategori: Allmänt

 
 
 

Jag är över molnen, så ni kan inte nå mig.

Kategori: Allmänt

Just precis nu befinner jag mig nog på rosa moln igen. Denna gång finns det ingenting som kan ta ner mig.
Jag vill sväva där ett tag till. Tills jag inser det hårda med att sitta framför skolbänken igen.

Efter gymnasiet känns det som att jag har vart ganska inaktiv, men jag har hunnit både det enda och det andra. Det är nog för att jag befunnit mig i någon slags bubbla, eller i en fylla med tunnelseende dessa två år, som gjort att jag inte riktigt fattat.
Jag har hunnit jobba inom vården, som fotograf, truckförare, demat på mataffärer(måste vara det tråkigaste någonsin). Hunnit ta b-körkort och traverskort. Jag har även tackat nej till diverse grejer, medan jag sagt ja till att ta hand om mig själv.
Blev erbjuden ett jobb på en spelbutil(kiosk), och tackade nej till en arbetsintervju som fotograf.

Jag tackade nyligt nej till jobbet på Kiosken eftersom att jag just nu är beredd att ge mig ut på äventyr. Jag är beredd att testa mina vingar, i en ny stad, men nya människor. Jag ska gå en utbildning som innebär att jag är auktoriserad nagelterapeut, dvs med diplom och slutprover samt kunskaper som gör att jag kan jobba vart som helst i världen, och även starta eget.

Den senaste tiden har jag engagerat mig lite mer i politik vilket jag egentligen hatar, och jag har gått en liten kurs i vad det innebär att starta eget företag. Jag har gått en rehabiliteringsutbildning under 5 månader och har tagit till mig mycket kunskap.

Jag är glad för att jag står där jag står idag. Och jag vet att framtiden har mycket härligt att erbjuda. Det gäller att inte ge upp.
Om 4 dagar flyttar jag till Stockholm. Jag som så länge har snackat om detta, men inte kommit till agerandet.

 
Just nu känner jag mig ganska driven, fylld av hopp, förväntan och lycka!
 
 
 

Jag ska äntligen gå utbildning!

Kategori: Allmänt

Om en vecka åker jag till Stockholm för att bo där i minst 9 veckor.
Kan inte riktigt förstå det. Allt har gått så snabbt!

Vad jag har gjort den senaste tiden är att förbereda mig på många vis, oroat mig och haft en enorm spänning i kroppen.
Jag kommer alltså att gå en utbildning till nagelterapeut/teknolog. En av mina drömmar kommer att blir uppfyllda.

Jag kom in på 2 skolor och var från början ganska säker på den första skolan jag kom in på. Men komplikationer kring om skolan var godkänd osv uppstod , och jag tvekade. Letade upp information och sökte in på nästa skola.
Funderade på om jag skulle gå intensiv eller vanlig utbildning. Vägde för och nackdelar, kollade på kursdelarnas innehåll och jämförde. Har även haft kontakt med andra aktiva nagelterapeuter. Men nu är det bestämt och fixat. Flyg är bokat. Det är bara väskan som ska packas och lite ärenden som ska göras.

Förra veckan var jag på starta eget möte och fick lite information och papper. Mest för skojs skull! Så nu får vi se hur detta kommer att gå!
Jag är lite nervös...

That's the way it goes

Kategori: Allmänt

 
 

Vårsolen

 

Between The Raindrops

Kategori: Allmänt

En låt som jag aldrig tycks tröttna på är denna med Lifehouse och Natasha Bedingfield!
 
 
 
 

Älskade lilla skrutt <3

Kategori: Allmänt

 
 

Lemon

Kategori: Allmänt