ammejjo

Amanda 21år. Diplomerad Nagelterapeut

A thousand times...

Kategori: Allmänt

I'll wrap my hands around your neck so tight with love, love.
A thousand times I tempted fate,
A thousand times I played this game,
A thousand times that I have said,
Today, today, today.
 

She's a wildheart and you're the one who knows it

Kategori: Allmänt

I'll wrap my hands around your neck so tight with love, love, love. A thousand times I tempted fate, A thousand times I played this game, A thousand times that I have said, Today, today, today.

Kategori: Allmänt

En månad i storstaden nu! Jag älskar Sthlm! Staden i sig är helt underbar. Men alla människor är inte, precis som i alla städer. Jag har lyckats hamna i fel umgängen. Eller mindre bra. Jag märker att min självkänsla och mitt tålamod ständigt sätts på prov. Är man ingen bitch och har man inte stake, så blir man totalt överkörd.
Saknar inte Piteå stad, men jag saknar människorna. Och att bo mitt i stan. Jag är van att gå eller köra bil, nu åker jag bara pendel och T-bana.
Jag älskar att Sthlm har många pubar, vilket inte piteå har. Inte "riktiga" pubar. Här finns även massvis med uteserveringar som har ÖPPET. Det är underbart att dra till gamla stan eller söder och sätta sig på en uteservering i kvällssolen och avnjuta en god öl. Jag älskar stockholm i sig. Men jag skulle vilja ta med de fina vännerna från Piteå hit.
En nackdel när man festar i Sthlm är att Pendeln slutar gå vid 1-2 på natten. Och taxi har jag märkt, är fruktansvärt dyrt. En kväll med taxi och dricka går lätt på en tusenlapp.
 
 
 

.

Kategori: Allmänt

 
 

Vardagen i bilder. (sthlm)

Kategori: Allmänt