ammejjo

Amanda 21år. Diplomerad Nagelterapeut

Fredag 15 Juni

Kategori: Allmänt

Jag tycker verkligen om att träna och äta sunt, men denna vecka har vart helt åt fanders. Kanske är det för att jag börjat jobba (första arbetsveckan på flera månader), som gör mig trött och slut på energi.
Än så länge har jag inte orkat träna en enda gång denna vecka. Dock cyklat till och från jobbet vilket kanske är en dryg mil, men ändå! Inget annat än vardaglig träning.
Mår dåligt av detta, för äter jag inte nyttig, näringsrik mat så blir jag tröttare, även om jag inte tränar.

Det svåra är att ta sig iväg när man är sådär dödstrött, även om man vet att det vore det bästa.
Nog om det nu! Ska försöka vara duktigare nästa vecka. Kanske att jag hinner göra i ordning ett tränings och matschema som jag kan följa.
Imorgon är det lördag, kanske blir det lite träning då =)


Tips!

Kategori: Allmänt


Jag tänkte börja med att tipsa om två riktigt bra produkter!

Den första är en slags tvål ifrån Clerasil. Under sommaren brukar jag använda en mineralpuder för att det är rätt varmt och svettigt. Istället för att använda en kletig foundation som täpper till porerna. Mer om det i ett annat inlägg.
Till saken - Den hjälper om man känner sig lite fet i hyn eller har finnar. Jag brukar aldrig få vanliga finnar utan istället "inbyggda" finnar som ligger under huden. Denna hjälper till att jämna till ojämnheter i huden.


Den andra är en duschcreme ifrån Nivea. Dom har andra sorter också som jag tycker är bra med små oljepärlor i. Men denna duscholja är mycket bra om man känner att man blir torr för att man t.ex duschar ofta.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt