ammejjo

Amanda 21år. Diplomerad Nagelterapeut

Nothing lasts forever

Kategori: Allmänt

Jag har tänk på en grej. Det finns nog ingenting som består här i världen. Som kommer att finnas föralltid.
Alla fotografier bleknar med tiden. Cd-skivor blir utnötta, lika så kasetter. Digital media har inte heller någon säkerhet att det kommer hålla föralltid. Dock finns det ju cd/dvd-skivor nu för tiden som håller bättre än vad de vanliga gör, but still not forever.
Tanken på att saker tar slut, eller förvinner, är väldigt obegriplig.


Tanken flög in på polaroidkameror. Jag hade gärna ägt en sådan, fotat och hängt upp bilder på väggen i min lägenhet. Minnen, känslor, uppleveler osv.
Men jag satsar nog på skrivare som skriver ut bilder i polaroid-format än att köpa mig en polaroidkamera. Men visst hade det vart riktigt fränt att äga en.
 
Men tillslut kommer även dom minnena att blekna bort...
 
 

Röv-Stolar

Kategori: Inredning & Design

Jag måste bara visa er ett par riktigt snygga stolar från Casamania! Finns med både herr och dam-röv.
Älskar dom. Hade garanterat satsat på dessa om inte för det saftiga priset!
Dom finns i olika färger, men jag hade nog valt transparenta med kvinno-form. Störtskön design!
 


 

.

Kategori: Allmänt

Akrylnaglar

Kategori: naglar

Än så länge har jag tre bokningar för akrylnaglar i veckan. Är skönt att få göra något annat, är lite less på att bara sitta och göra ingenting. Har inte tagit emot någon bokning sedan jul och nyår.
 
 
 
 

Inspiration

Kategori: Inredning & Design
 
 

Nya möbler

Kategori: Inredning & Design

Eftersom att köksbordet och stolarna nu är sålda så blir det att åka till ikea och införskaffa bland annat detta nedan. Riktigt snygga stolar. Fanns ett par transparenta plexiglasstolar på EM när vi var förbi där, men eftersom att bara 2st fanns kvar så blir det dessa istället.
Lampan ska nog hänga i vardagsrummet. Ett nytt vardagsrumsbord ska också införskaffas så småningom.Guld detaljer och vårigt beige

Kategori: Allmänt

Kvällens outfit tillsammans med svarta jeans i skinimmitation och en beige väska med guldfärgade nitar. Älskar guldiga detaljer. Från att hata guld och älska silver så gillar jag båda två lika mycket.
 
Sminket har jag inte bestämt än. Något som är lite "fest".
 
 

Träning igen! <3

Kategori:

Ikväll ska jag kriga andra gången på gymmet efter helvetes många och långa förkyldningar. Denna gång kör vi all in!


Taklampor till köket

Kategori: Inredning & Design

Det här med design och inredning är någonting som ligger mig nära hjärtat. Av någon anledning har jag, sedan jag flyttade hemifrån, bara köpt saker hastigt för att ha förvaring/matbord, sovplats osv. Jag har inte tänk på vad jag verkligen vill ha. Men det var väl en ekonomisk fråga.
 
Just nu säljer jag lite möbler och saker för att få byta ut till min stil, det jag trivs i och tycker är snyggt!
Här nedan kommer bilder på några riktigt snygga taklampor som jag har fastnat för. Problemet är bara att välja EN som ska vara i köket. Riktigt svårt eftersom att alla är äckligt snygga, på sitt sätt.